Ahoooooj! Kamarádi!

20.09.2015 20:20

Chtěli bychom poděkovat všem, kteří přišli ve čtvrtek 18. června do divadélka Jonáš v Měšťanské Besedě v Plzni. Na programu večera bylo nejen hudební setkání s kapelou Duo Komářííí, ale hlavně pokřtění našeho nového CD Pevným krokem. Ač nám chyběl Béďa Šedifka, večer se vydařil ze všech směrů.
Například nejen z Plzně, Klatov, Ostrova nad Ohří, Nezvěstic a Hradubic(čti z Hradce Králové a Pardubic), ale také z Dobrušky, no a hlavně z Lochotína, ze Slovan a Křimic!

Děkujeme Vám, že jste nám zachovali přízeň a večer si užili s námi. Novorozené Cédéčko bylo zapito řádně, jaksepatří a teď už ho čeká jen a jen světlá budoucnost.

Kdo by si rád krom obýváku chtěl poslechnout CD ještě i někde jinde, není nad to si koupit celou sadu (například do auta, do koupelny, ložnice, či jiná místa).
Vámi osobně vybranou a sestavenou sadu CD si budete moci hnedle objednat

Rádi bychom ještě krátce připomenuli dnešní výbornou atmosféru na Folkparku! Společně s kapelou Jen tak, jsme se přivítali s létem zvesela, radostně a s písničkou. Doufáme, že jsme potěšili malé i velké.

Přejeme všem krásné léto, dětem prázdniny, na které se nezapomíná, fialové pusy akorát od borůvek, maminkám a tatínkům čistou vodu i písek a hlavně ať se nerozbije míchačka!

Budeme se těšit příště! Třeba na Šídlovák Oupn Ér 2015.

Přijďte
Vaše ČM

P.s.: Milane! Díky za zachycení okamžiku! Fotogalerie k nahlédnutí >>ZDE<<