A srpen je za námi

31.08.2013 06:33

 

Festival Šídlovák Oupn ÉR, který se konal 23.-25. srpna, opět přivedl k Šídlovskému rybníku nejen hvězdy velké a malé z české hudební scény, ale i příjemné publikum. Měli jsme tu čest otevřít sobotní program, kde si kromě kapel jako Cop, Neřež, Lignit, Sekvoj, Apple, Quaoar a D.N.A. Brno zahráli třeba i Růže v trní, jeden z vítězů loňského Fajf Oupn Ér. Atmosféra byla díky Vám, divákům úžasná, děkujeme pořadatelům a těšíme se zase někdy na prknech co znamenají Šídlovák Oupn Ér.

A protože je tu konec léta, rádi bychom Vás pozvali na již XI. ročník Notování, který nás jako obvykle zavede do pražského Music City Clubu, kde si krom nás budete moci poslechnout uskupení Dobrá společnost, Heuréka, Tomáš Doug Machalík, Rendez-fou a Libor Tulák Žíla.
Ve čtvrtek 5. září od 19:30 odstartujeme soutěžní večer a těšíme se na Vaši účast.
Přijďte podpořit nejen nás a užít si bezva večer.

Poslední pozvánkou je příjemně strávený víkend na akci Folk & Country festival pro zámek Čečovice, který proběhne v sobotu 14. září od 12 hodin. Můžete se těšit na bohatý hudební program a jak v sobotu tak v neděli mu bude sekundovat ještě bohatší program kulturní. Více na csopa.info

 

Vaše ČMCecovice